Indretningen er moderne med store fleksible rum med gode dagslysforhold

I MEKANIKKEN er der boliger i størrelserne 61 kvm, 66 kvm, 82 kvm og 93 kvm op til 121 kvm.

I MEKANIKKEN tilbyder vi lejeboliger til alle. Til dig, til jer eller til dine forældre.

boligerne

Moderne boligkvadratmeter

MEKANIKKEN tilbyder nybygget og lyse boliger fra 61 op til 121 kvm. Ens for boligerne er, at indretningen er moderne med store fleksible rum med gode dagslysforhold. Samtidig har de fleste af boligerne åbne køkkenalrum og depotrum – ofte i forbindelse med soveværelset. Køkkenalrummet bliver den moderne families leverum, imens depotrummene gør det let at kunne sætte ting væk og holde orden.
Ens for alle boliger er også den lette adgang til attraktive uderum i form af privat altan, adgang til fælles tagterrasse eller til de frodige gårdrum.

Boligerne udføres i kvalitetsmaterialer såsom egetræslamelgulve med gulvvarme i alle rum og køkkener fra HTH med bordplade i Corian. Derudover udstyres alle boliger med egen opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler.

Gå på opdagelse i de mange typer boliger

Se dig om efter dit nye hjem ved at bruge Boligvælgeren.

Prøv boligvælgeren her

Kvaliteten taler for sig selv

Hjemlig hygge

Uanset hvor du befinder dig i Mekanikken, er lyset, planløsninger og materialerne med til at give dig den hjemlige hygge, som danner rammen om familielivet og er forudsætningen for den livskvalitet, som Mekanikken bringer.

Altaner til alle

Ens for alle boliger er, at altaner udgør det ekstra uderum, som giver mulighed for en kølig morgenbrise eller brunch under himlen i det sene forår og hele sommeren.

5 forskellige størrelser

Lige så varieret som arkitekturen i Mekanikken er og lige så forskellige behov som de mange familier, der flytter ind i kvarteret, måtte have, byder boligerne på varierende størrelser og planløsninger. Der er de muligheder, som den moderne familie, det unge par og de livsglade seniorer efterspørger. Kort sagt har Mekanikken noget at tilbyde til stort set alle slags mennesker.

indeklima

Dagslyset inviteres indenfor

Noget af det vigtigste i en moderne bolig er dagslyset. Vi inviterer derfor lyset helt indenfor via gode store vinduesarealer i alle boliger. Især er der i opholdsrum god mulighed for at sidde ved glaspartier og nyde udsigten og lyset, mens køkken og bad generelt er placeret inderst i boligen. Også i alle værelser sikrer store vinduer adgang til det vigtige dagslys. Samtidig har de fleste boliger facade til både gård- og gaderum, så dagslyset indfanges i takt med solens gang over himlen.

Træk